ЖК Парадайз Авеню

ЖК Paradise Avenue — крок у майбутнє. Перехід від оренди квартири до придбання будинку — це великий крок, який може вплинути на ваші фінанси і спосіб життя.

Важливо зрозуміти плюси і мінуси, перш ніж приймати рішення, і вам також доведеться зважити на ваші потреби. Ви можете хотіти більше місця і автономії у свойому житлового просторі. Або ви можете віддати перевагу зручності проживання в апартаментах, особливо в комплексі, який надає безліч послуг і функцій, таких як спортивні зали, басейни або кімнати відпочинку.

ЖК Paradise Avenue

Ось кілька речей, які слід враховувати при виборі будинку або квартири. Забігаючи наперед скажемо, що все це доступно в ЖК Парадайз Авеню:

  1. Вартість оренди проти оплати будинку. Як правило, коли ви плануєте покупку будинку, ви порівнюєте суму, яку будете платити кожен місяць, з орендною платою, яку ви зараз платите. Але експерти кажуть, що це тільки відправна точка; частина вашої щомісячної іпотеки йде на погашення ваших відсотків. Для більш точного порівняння і розрахунку відніміть суму, яка нараховується на відсотки, і порівняйте її з поточною орендною платою; інтерес не обкладається податком.
  2. Вартість в’їзду. Як орендар, вам доведеться платити депозит кожен раз, коли ви підписуєте оренду квартири. Вони варіюються по сумі, і вони не можуть бути повернуті в кінці терміну оренди. Якщо у вас є домашня тварина, вам, ймовірно, доведеться заплатити заставу за домашню тварину, яка не підлягає поверненню. Як домовласникові, у вас повинно бути достатньо грошей для початкового внеску, а також, можливо, доведеться платити внески в асоціації домовласників в залежності від того, де ви живете.
  3. Оплата за ремонт. Якщо ви є домовласником, врешті-решт настане день, коли вам доведеться вкласти значні кошти в ремонт або заміну чого-небудь, наприклад, водонагрівача, блоку опалення або побутової техніки. Як орендар, ви не несете відповідальності за технічне обслуговування і ремонт пошкоджених або зношених елементів, тому ви ніколи не зіштовхнетеся з такими додатковими витратами.
  4. Свобода дій. Оренда і придбання будинку трохи відрізняються. Кожен з процесів має свою свободу і гнучкість. Якщо ви домовласник, ви можете пофарбувати стіни в будь-який колір, замінити килимове покриття і заново винайти простір так, як дозволяє ваш бюджет. Як наймач, у вас немає такої свободи, хоча у вас є можливість переїхати в більш нову квартиру з кращими зручностями або в частину міста, в якій ви берете нову роботу.
  5. Зручності. Сьогодні складно конкурувати з видами зручностей, пропонованих житловими комплексами. Вони можуть включати сучасні тренажерні зали, басейни з морською водою, тенісні корти, парки для собак, пішохідні маршрути і багато іншого. Однак, коли справа доходить до місця і зберігання, домовласники майже завжди перемагають. У них є перевага таких речей, як горища, гаражі і ще більше комори.

При володінні будинком, існує багато витрат на технічне обслуговування і додаткові витрати, такі як ремонт, страхування, податки, а також ставки і дозволу ради. Ви несете відповідальність за всі обслуговування від невеликих проблем до великих. Мало того, що вам потрібно буде складати бюджет на всі витрати, пов’язані з будинком, такі як комунальні послуги, муніципальні тарифи, страхування житла та податки на майно, але важливо завжди мати буфер для несподіваного викиду гарячої води!

Відсотки і ставки, які ви платите за кредит, можуть бути вагомими. Ви повинні підготувати себе до процентних ставок, оскільки вони можуть коливатися протягом терміну дії вашого кредиту, особливо якщо у вас є змінна процентна ставка або коли закінчується період з фіксованою ставкою. Отже, пам’ятайте, що може бути більше витрат, більше на рішення і більше на підтримку, але кінцевий результат може означати більш високу віддачу в довгостроковій перспективі.

Проживання в квартирі ідеально підходить для тих, хто хоче мати невеликі, практичні і зручні приміщення і менше витрат на утримання і прямі витрати. Квартири легше обслуговувати, ніж мати будинок. Вам не потрібно турбуватися про стрижку газонів, очищення ринв і перевірці наявності сміттєвих відер. Корпоративний відділ піклується майже про всіх приміщеннях загального користування і загальному обслуговуванні приміщень. Крім того, в більшості житлових комплексів є керуючі будівлі або консьєрж, які допоможуть вам в разі необхідності, а також забезпечують безпеку вашого будинку.

Змінити аренду на придбання можна в будь який момент, а зв’язатись з відділом продажу можно на сайті https://paradise-avenue.com.ua або за телефоном 044 290 36 79 .