Купуємо нерухомість загородою

Готовий будинок загородою – бажане придбання для кожного. Покупець віддає кошти, натомість отримує житло, без сумнівних обіцянок – оцінює якість особисто та готується до переїзду. Але як бути у випадку, якщо бажана нерухомість завищена в ціні, має ряд негативних сторін, має уявну перспективу. В цьому випадку потрібно розібратися – оцінивши всі переваги малоповерхового будівництва.

За даними щорічної статистики обліку продажів та покупок заміської нерухомості обсяг пропозиції багато в чому перевищує інтерес покупців. Малоповерхове будівництво входить до списку затребуваних ніш нерухомості, де балом правлять багаті, а бідні розбавляють фарби. Активний продаж спостерігається в категорії економ класу. Саме там розташувалася більшість покупців, які готові заплатити не більше двох з половиною мільйонів, порівнюючи з ціною однокімнатної квартири в Білгороді. Однак відмінних рис дуже багато. Малоповерховий будинок навіть економ класу має більше кімнат, має приємне планування, а кількість квадратних метрів прирівнюється до міського трикімнатного житла. Але переваги житла загородою є неоціненними до самого переїзду. На початкових етапах купівлі будинку загоном потрібно оцінити якість планування та виявити всі суттєві недоліки.
По-перше, існує маса продавців з індивідуальними цілями, які готові продати новий об’єкт нерухомості за привабливу ціну. Вони можуть запевняти і гарантувати, що будинок зводився виключно в особистих цілях, тому покупець, ґрунтуючись на цих словах, вже схильний до покупки. Значна частина угод надходить від невеликих будівельних організацій – які мають власну бригаду робітників та повний поспіль. Але до цього можуть додатись ризики, не кваліфікованість робітників, недосвідченість бригадира. Якщо всіх документів, що засвідчують, не було виявлено зв’язуватися з подібними підрядниками немає сенсу. В міру допитливі замовники вимагає весь перелік документів і в основному наймають людину з боку для проведення технічного нагляду за будівельною організацією. Відштовхуючись від власних уподобань, будьте пильні, поважайте думку інших, але завжди залишайтеся при своїй думці. Дотримуючись правил покупки, потенціал купленої нерухомості буде виявлено відразу.